Ekrem Mamutović edukuje trubače u Francuskoj

Izvor: juGmedia, 21.Apr.2015, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekrem Mamutović edukuje trubače u Francuskoj

VRANJE – Jedan od najproslavljenijih i najnagrađivanijih mladih trubača iz Vranja, Ekrem Mamutović otputovao je za Francusku gde će nastupiti sa svojim orkestrom, ali i održati niz radionica.

„Organizatori ovog prestižnog festivala kažu da za naše radionice na kojima treba da prenesemo naše poznavanje trube, vlada veliko interesovanje i da su seosim studenata prijavili i već formirani orkestri. >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << Velika je čast biti u Francuskoj i predstavljati svoju zemlju, a još veća čast je što ćemo imati mogućnost da prenesemo naša znanja drugim trubačima“, kaže vođa orkestra Mamutović.

Njegov orkestar Bakija Bakič održaće i koncert u okviru festivala „Tziganie festival“koji se održava od 24. do 26. aprila u gradu Seissan u Francuskoj.

(Kraj)iva
Pogledaj vesti o: Vranje

Nastavak na juGmedia...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.