Ekrem Jevrić umesto na Farmu 6 ulazi u Parove?!

Izvor: Svet plus, 29.Avg.2015, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekrem Jevrić umesto na Farmu 6 ulazi u Parove?!

Iako se pričalo da bi Ekrem Jevrić ponovo trebao da bude učesnik rijalitija Farma 6, ovog puta odlučio je da se oproba u drugom šou programu - Parovi.

Prema navodima, Ekrem je iznenada promenio odluku i odlučio da sa svojom nekadašnjom cimerkom sa Farme, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Zoricom Marković uđe u Parove i pokuša da odnese konačno i pobedu.

"Sa Ekremom i Zoricom će sigurno biti zanimljivo u vili. Oboje su po nekoliko puta učestvovali u rijaliti programima i pokazali su se kao vrlo zanimljivi gledaocima. Produkcija nijednog trenutka nije imala problema da odreši kesu i ponudi dobar honorar", rekao je izvor Informera.
Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.