EKREM JEVRIĆ IZDAO FARMU: Gospoda sa Zoricom Marković ulazi u Parove!

Izvor: Kurir, 29.Avg.2015, 11:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKREM JEVRIĆ IZDAO FARMU: Gospoda sa Zoricom Marković ulazi u Parove!

Ekrem Jevrić, koga su prozvali Gospoda, navodno će učestvovati u rijaliti programu Parovi. Iako se spekusalo da će po treći put okušati sreću u Farmi internet zvezda se ipak odlučila za drugi rijaliti.

Rame uz rame će se s njim naći i Zorica Marković, koja je, takođe potvrdila učešće iako se dugo dvoumila zbog brojnih poslovnih obaveza.

"Sa Ekremom i Zoricom će sigurno biti zanimljivo u vili. Oboje su po nekoliko puta učestvovali u rijaliti programima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << i pokazali su se kao vrlo zanimljivi gledaocima. Produkcija nijednog trenutka nije imala problema da odreši kesu i ponudi dobar honorar", rekao je izvor Informera.

Podsetimo, Zorica je učestvovala u prethodnom serijalu Parova, ali je zbog zdravstvenog stanja morala da ga napusti. Zorica i Ekrem se nisu baš lepo slagali na imanju u Lisoviću i često su se svađali. Prisetite se kako je izgledala jedna od njihovih svađa.


Pogledaj vesti o: Ekrem Jevrić Farma,   Farma

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.