Završena licitacija za dodelu pijačne opreme

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Apr.2017, 18:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Završena licitacija za dodelu pijačne opreme

Najveće interesovanje vladalo je za veće pijace u sistemu preduzeća, te je STR tezga na pijaci „Vidikovac“ izlicitirana na 115.000,00 dinara

U subotu, 22. aprila 2017. godine na pijaci „Kalenić“ u 14 časova održana je treća javna licitacija u tekućoj godini, za dodelu pijačne opreme, odnosno IPP, STR i SZR tezgi, rashadnih vitrina i ramova.

Kao i obično, najveće interesovanje vladalo je za veće pijace u sistemu preduzeća, te je STR tezga na pijaci >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << „Vidikovac“ izlicitirana na 115.000,00 dinara. I pored rasta broja tržnih centara i hiper marketa, pijace neguju odnos uzajamnog poverenja između kupca i prodavca, s obzirom da sugrađani žele da znaju ko je proizveo hranu i ostale namirnice za svoje porodične članove. Istovremeno, lica koja se bave poljoprivrednom proizvodnjom ili zanatstvom uvidela su da im JKP „Gradske pijace“ pružaju mogućnost da pod jednakim uslovima zakupe tezgu putem javnog nadmetanja.

Poljoprivredni proizvođači, kao i preduzetnici prepoznaju pijace kao mesto uspešnog i profitabilnog biznisa, pa je od početka godine do danas, putem javnih licitacija dodeljeno preko 148 tezgi, rashladnih vitrina i ramova, te je isto toliko domaćinstava našlo radno mesto i počelo da ostvaruje prihode za članove svoje porodice, uz pouzdanog partnera.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.