Zatečen da uništava plakat Marka Pavića

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Sep.2014, 14:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zatečen da uništava plakat Marka Pavića

TREBINJE - Trebinjska policija danas je oko 10.00 časova u Starom gradu zatekla jedno lice da uništava plakat nosioca izborne liste DNS-a za Narodnu skupštinu Srpske iz Izborne jednice jedan Marka Pavića, potvrđeno je Srni u Centru javne bezbjednosti /CJB/ Trebinje.

U trebinjskoj policiji kažu da je slučaj dokumentovan.

Noćas su polivena mašinskim uljem stakla na prostorijama gradskog odbora SNSD-a Trebinje, koje se nalaze u naselju Bregovi. U Centru javne bezbjednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Trebinje Srni je potvrđeno da im je slučaj prijavljen jutros oko 7.50 časova, te da je obaviješten tužilac, a policija radi na identifikovanju počinilaca.

Na području Trebinja između 16. i 17. septembra svi bilbordi SNSD-a i DNS-a poliveni su uljem, a plakati pocijepani.

U potpunosti su uništeni bilbordi i plakati na kojima su fotografije kandidata SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH Željke Cvijanović i nosioca liste za Narodnu skupštinu Srpske Igora Radojičića, te sa fotografijom nosioca izborne liste DNS-a za Narodnu skupštinu Srpske iz Izborne jednice jedan Marka Pavića.

Nekoliko dana ranije ispred kancelarije Gradskog odbora DNS-a oborena je zastava koja se nalazila iznad ulaznih vrata.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.