Zašto se odlaže projekat Beograd na vodi

Izvor: Beta, 05.Mar.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zašto se odlaže projekat Beograd na vodi

BEOGRAD, 5. marta 2015. (Beta) - Transparentnost Srbija (TS) zatražila je u četvrtak od nadležnih da odgovore zašto se odlaže početak projekta Beograd na vodi, kao i da saopšte koji su ugovori o tom poslu do sada potpisani.

TS je naveo da je projekat sada odložen kao što je i najavljen - kroz izjave političara, odnosno gradonačelnika Beograda Siniše Malog, koji je sada početak radova najavio za leto, dok je premijer Aleksandar Vučić 13. oktobra 2014. izjavio da će to biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << najkasnije u aprilu ili maju 2015. godine.

TS je naveo i da nije saopšteno zbog čega još nije potpisan najavljeni ugovor sa investitorom iz UAE o javno-privatnom partnerstvu.

TS je istakao da je važno da gradjani znaju pod kojim uslovima će početi izgradnja i "uz kakva ulaganja i poslovne rizike koje će preuzeti" Srbija.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

TS: Zašto se odlaže projekat Beograd na vodi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Mar.2015

Transparentnost Srbija (TS) zatražila je danas od nadležnih da odgovore zašto se odlaže početak projekta Beograd na vodi, kao i da saopšte koji su ugovori o tom poslu do sada potpisani...TS je naveo da je projekat sada odložen kao što je i najavljen - kroz izjave političara, odnosno gradonačelnika...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.