Windows 10 predstavljen i u Srbiji

Izvor: Economy.rs, 29.Jul.2015, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Windows 10 predstavljen i u Srbiji

Kompanija Microsoft saopštila je da će Windows 10 od danas biti dostupan kao besplatna nadogradnja, ili na novim PC-evima i tabletima. Windows 10 uključuje inovacije kao što su Cortana2, Xbox aplikaciju i Microsoft Edge, za poznato, ali i ličnije i produktivnije, iskustvo. Najsigurniji Windows ikada, Windows 10 se isporučuje kao servis, a inovacije i bezbednosne ispravke se automatski ažuriraju.

Microsoft Srbija i Ušće Shopping Center organizovali su u sredu, 29. jula 2015. predstavljanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Economy.rs << dugo iščekivanog zvaničnog Windows 10 operativnog sistema, na štandu Microsofta u Ušće Shopping Centru.

Cortana: najvažnije funkcije u Windowsu 10 [VIDEO]

Kao deo aktivnosti upoznavanja sa novim Microsoft operativnim sistemom, koje su danas bile organizovane širom sveta – Microsoft Srbija i Ušće Shopping Center predstavile su medijima, fanovima i svim zainteresovanim posetiocima karakteristike Windows 10, kao i sve informacije o tome kako mogu da postanu korisnici novog operativnog sistema. Svi korisnici sa kvalifikovanim uređajima i legalnim Windows 7, 8 i 8.1 sistemima, mogu od 1. do 25. avgusta, na štandu Microsoft-a u Ušće Shopping Center-u da urade besplatnu nadogradnju uz pomoć i podršku stručnog Microsoft tima. Najbrže korisnike očekuju specijalne ponude, pokloni i popusti, u odabranim radnjama Winwin-a, Gigatrona, Tehnomanije i Laptop centra.

Potpuno nove Office Mobile aplikacije za Windows 10 tablete dostupne su od danas u Windows Store4. Izgrađene za posao u pokretu, Word, Excel i PowerPoint aplikacije nude konzistentno, touch-first iskustvo za manje tablete. Za sve digitalne beleške potpuno opremljena OneNote aplikacija dolazi pre-instalirana uz Windows 10. Predstojeće lansiranje Office desktop aplikacija (Office 2016) ponudiće najbogatiji set karakteristika za profesionalno kreiranje sadržaja. Dizajnirane za preciznost tastature i miša, ove aplikacije biće optimizovane za PC-e velikih monitora, laptopove, i 2-u-1 uređaje poput Surface Pro-a.

Nastavak na Economy.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.