Windows 10 dostupan od 29. jula

Izvor: Economy.rs, 02.Jun.2015, 00:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Windows 10 dostupan od 29. jula

Microsoft je danas objavio da će, počev od 29. jula, Windows 10 biti dostupan u 190 zemalja širom sveta kao besplatna nadogradnja za korisnike Windows 7 i Windows 8.1.

Novi operativni sistem, nastao uz pomoć četiri miliona ljudi iz celog sveta, označava početak nove ere lične tehnologije, koja je osmišljena tako da omogući korisnicima da čine sjajne stvari.

Počev od 29. jula, korisnici će imati godinu dana da iskoriste prednost besplatnog prelaska na novu verziju. >> Pročitaj celu vest na sajtu Economy.rs << Kada se Windows uređaj nadogradi na Windows 10, Microsoft će nastaviti da ga besplatno ažurira dok god postoji podrška za taj uređaj. Oni koji žele da budu među prvim kandidatima za besplatan prelazak na Windows 10 mogu da u narednim nedeljama rezervišu svoju besplatnu kopiju.

Od povratka Start menija do brojnih drugih inovativnih karakteristika, Microsoft je stvorio ličniji, zabavniji i produktivniji Windows doživljaj. (Economy.rs, 2. jun 2015.)

Nastavak na Economy.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.