Vulin: Rebalansom će se voditi računa o siromašnim

Izvor: Akter, 21.Avg.2014, 13:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin: Rebalansom će se voditi računa o siromašnim

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je da će se rebalansom budžeta voditi računa da se prava najsiromašnijih ne smanjuju

Vulin je novinarima nakon obilaska Doma za decu i omladinu "Spomenak" rekao da se rebalans završava i da će biti gotov do 15. septembra kako je najavljeno, i da bi bio gotov i ranije da nije bilo promena u ministarstvima finansija i privrede.

"Ova vlada je pokazala da je sve svoje rokove ispoštovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << kada je donosila zakon. Sve što je rečeno u ekspozeu premijera je ispunjeno", naglasio je ministar.

Govoreći o smanjenju penzija za 10 odsto, on je naveo da će se o tome tek razgovarati i da se, kada su u pitanju takve mere, vodi računa da teret pogrešne politike koja je vođena prethodnih godina ne prenese na one kojima je najteže.

Vulin je ponovio da neće biti otpuštanja radnika u preduzećima u restruktuiranju, već da je cilj ove vlade da se za ta preduzeća pronađu strateški partnetri ili vlasnici.

Nastavak na Akter...






Povezane vesti

Rebalansom će se voditi računa o siromašnima

Izvor: Akter, 21.Avg.2014

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin izjavio je da će se rebalansom budžeta voditi računa da se prava najsiromašnijih ne smanjuju..Vulin je novinarima nakon obilaska Doma za decu i omladinu "Spomenak" rekao da se rebalans završava i da će biti gotov do...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.