Vujović: Još ne radimo na budžetu za 2015.

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Okt.2014, 10:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vujović: Još ne radimo na budžetu za 2015.

Ministarstvo finansija još nije počelo da radi na budžetu za narednu godinu, izjavio je danas ministar tog resora Dušan Vujović istakavši uverenje da će on biti usvojen na vreme, do kraja godine.

"Rokove smo prekoračili, objektivno kasnimo i to je odgovornost koju svi prihvatamo, ali smo spremni i da objasnimo zašto je to tako", rekao je Vujović gostujući u emisji Kažiprst TV B92.

Kasni se jer je, kako kaže, želja vlade je da "zaore dublje" i pripremi budžet >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << koji će bit najvažni deo pregovora sa MMF-om za koje očekuje da će početi početkom novembra.

Vujović tvrdi da će budžet biti gotov pre kraja godine i da će poslanicima u parlamentu biti ostavljeno petnaestak dana, što smatra dovoljnim, da on bude i usvojen.

O prestojećim pregovorima sa MMF-om, oministar je rekao da su suštinski elementi programa već dogovoreni i veruje da će ti pregovori biti uspešno okončani poslednjih dana novembra ili početkom decembra.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.