Vučić obilazi radove na najdužžem mostu južnog kraka Koridora 10

Izvor: Blic, 17.Avg.2017, 11:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić obilazi radove na najdužžem mostu južnog kraka Koridora 10

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra lansiranju nosača sa obe strane mosta Vrla, koji sa svojom dužinom od 644,4 metara predstavlja najduži most na južnom kraku Koridora 10, saopštili su danas "Koridori Srbije".

Ovom događaju prisustvovaće i potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, zajedno v.d. direktorom preduzeća "Koridori Srbije" Zoranom Babićem.

Osim što najteža deonica kroz >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Grdeličku klisuru ovih dana dobija svoj prvi asfalt, intenzivni radovi izvode se duž cele trase Južnog kraka.

Most Vrla nalazi se na deonici Tunel Manajle-Vladičin Han, radove izvodi španski konzorcijum ''Azvi-Rubau'', a ugovor se finansira iz kredita Svetske banke.

Most je u fazi intenzivne izgradnje, a proteže se preko reke Vrle i državnog puta Vladičin Han - Surdulica, navodi se u saopštenju "Koridora".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VUČIĆ sutra na mostu Vrla kod Vladičinog Hana

Izvor: BujanovackiGlas.info, 17.Avg.2017

Predsednik države prisustvovaće u petak lansiranju nosača sa obe strane mostaVrla, koji sa svojom dužinom od 644,4 metara predstavlja najduži most na južnom kraku Koridora 10BUJANOVAC, V. HAN, BEOGRAD, 17. avgust 2017.(foto B92) – Predsednik države Aleksandar Vučić prisustvovaće u petak lansiranju...

Nastavak na BujanovackiGlas.info...

Grdelička klisura najteže gradilište u Evropi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2017, 02:42

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zadovoljan rezultatima radova na izgradnji koridora, ali da uvek može brže...Radovi kroz Grdeličku klisuru biće suštinski završeni do kraja godine, napomenuo je, dok će se jedan deo raditi i u martu - aprilu iduće godine...Vučić je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.