Vučić: Greška i skandal EPS-a, vraćamo novac

Izvor: B92, 22.Jan.2017, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Greška i skandal EPS-a, vraćamo novac

Beograd -- Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da su ustanovljene nepravilnosti u radu Elektroprivrede Srbije i da će zbog toga sprovesti istraga.

Vučić je istakao da je pozvao na razgovor direktora EPS-a Milorada Grćića, nakon što je primio više od 100 pisama građana o uvećanim računima.

Premijer je na konferenciji za novinare rekao da je realno da računi budu uvećani 15 do 20 odsto, ali ne 50 i 100 odsto.

“Ustanovili smo nepravilnosti >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u radu EPS-a, sprovešće se i istraga povodom toga. Upozorio sam Milorada Grčića i on će obavestiti javnost o merama koje će EPS preduzeti”, rekao je Vučić.

Premijer je objasnio i da građani koji su platili više od onoga što je moglo da se očita, jer je očigledno da neka nisu ni mogla da se očitaju, da će manje platiti za februar ili mart.

“Niko ne može zato što sedi u toploj sobi i mrzi ga da radi da izmišlja cenu struje, taj skandal više nikad ne sme da se ponovi i tu priču smo danas završili”, dodao je Vučić.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: Skandal sa računima za struju!

Izvor: Mondo, 22.Jan.2017

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da su ustanovljene nepravilnosti u radu EPS-a povodom decembarskih računa za struju i da će nadležni organi o tome sprovesti istragu...Foto: MONDO.."Pozvao sam jutros na razgovor direktora EPS-a pošto sam dobio 104 pisma građana Srbije koji su...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.