Vodič kroz potencijalne izvore finansiranja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2015, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vodič kroz potencijalne izvore finansiranja

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije objavila je novo 12. izdanje Vodiča kroz potencijalne domaće i inostrane izvore finansiranja, za projekte udruženja građana, lokalnih samouprava, malih i srednjih preduzeća i preduzetnika u Srbiji, za 2015. godinu.

Vodič treba da doprinese boljoj informisanosti svih zainteresovanih strana i da pruži uvid u sredstva koja su na raspolaganju za realizaciju različitih programskih i projektnih aktivnosti. Publikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << treba da bude i podsticaj za uključivanje svih onih koji mogu da doprinesu većoj socijalnoj uključenosti u Srbiji i unapređenju kvaliteta života svih njenih građana i građanki.

Vodič je pripremila organizacija Građanske inicijative, zajedno sa Timom za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva, Kancelarijom za evropske integracije i Kancelarijom za saradnju sa civilnim društvom.

Publikacija je dostupna u pdf i doc veziji, na sajtu Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.