Vlaisavljević na čelu Aerodroma Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2014, 22:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlaisavljević na čelu Aerodroma Beograd

Generalni direktor Aerodroma Nikola Tesla biće Saša Vlaisavljević, koji će do naredne sednice Vlade Srbije na kojoj će biti postavljen na tu funkciju, biti u u bordu izvršnih direktora kao zakonskog zastupnika uz supotpis izvršnog direktora Zorana Stojkovića.

Odluku o imenovanju Vlaisavljevića doneo je danas nadzorni odbor AD Aerodroma Nikola Tesla koji je to večeras saopštio.

Vlaisavljević je bio na čelu JAT-a. Ma tu funkciju postavljen je odlukom Vlade >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Srbije od 31. oktobra 2007.

Sasa Vlaisavljević rođen 1968. u Bihaću. Diplomirao je na Vazduhoplovnom odseku Saobraćajnog fakulteta u Beogradu, a u Jatu je od 1995.

Do postavljenja na dužnost generalnog direktora bio je direktor delatnosti Zemaljski poslovi "Jat Ervejsa".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.