Viz Er ne sleće u Niš, bar za sada

Izvor: B92, 01.Avg.2014, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Viz Er ne sleće u Niš, bar za sada

Beograd -- Niskobudžetna kompanija Viz Er objavila je da njihov dolazak na niški aerodrom zavisi od njihovog prisustva na aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu.

Predstavnik za medije Viz Era Danijel de Karvaljo izjavio je da ta aviokompanija u svakom trenutku procenjuje 20 do 30 aerodroma za širenje saobraćaja .

"Međutim, širenje saobraćaja na niški aerodrom zavisiće od našeg stalnog prisustva u Beogradu, koje je dovedeno u pitanje ranije ove godine kada smo prepolovili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kapacitete usled značajnog povećanja aerodromskih troškova", navodi on u izjavi za sajt aviokarta.net.

Povećanje troškova, kako dodaje, "ne samo da urušava naše planove rasta u Srbiji već podriva i poverenje u posvećenost Srbije razvoju niskobudžetnog aviosaobraćaja".

Viz Er je pre nekoliko meseci objavio da su toj kompaniji od 1. aprila povećani aerodromski troškovi i ocenili da su diskriminisani u odnosu na Er Srbiju, zbog čega su najavili smanjenje broja letova iz glavnog grada Srbije.

Ministarka Zorana Mihajlović najavila je početkom nedelje da će Vlada Srbije pomoći aerodromu "Konstatin Veliki" u Nišu da postane stecište niskotarifnih aviokompanija.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Wizz Er ne planira letove sa niškog aerodroma

Izvor: juGmedia, 02.Avg.2014, 10:37

NIŠ – Niskobudžetna kompanija Viz Er objavila je da njihov dolazak na niški aerodrom zavisi od njihovog prisustva na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu. Predstavnik za medije Viz Era Danijel de Karvaljo izjavio je da ta aviokompanija u svakom trenutku procenjuje 20 do 30 aerodroma za širenje...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.