Više povređenih u udesu kod Kraljeva

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Sep.2016, 20:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Više povređenih u udesu kod Kraljeva

Nekoliko osoba je povređeno u sudaru tri putnička vozila u mestu Tavnik kod Kraljeva, javio je RTS.

Sudarili su se "pasat" čačanskih registracija, "tojota" beogradskih registracija i "audi" na kojem nije bilo registarske tablice.

Poginulih nema, a povređeni su prevezeni u zdravstveni centar.

Saobraćaj je bio obustavljen oko dva sata.

JP "Putevi Srbije" saopštilo je prethodno večeras da je došlo do obustave saobraćaja na državnom putu I >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << B reda broj 23, deonica Kraljevo-Čačak, u mestu Tavnik, zbog saobraćajne nesreće.

Saobraćaj se odvija iz pravca Čačka ka Kniću, dok se iz pravca Kraljeva saobraćaj preusmerava na državni put II A reda broj 159 i dalje na isključenje za Jarčujak.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sudar tri vozila kod Kraljeva, šestoro povređenih

Izvor: RTS, 27.Sep.2016

U sabraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali u selu Tavnik povređeno je šest osoba, od kojih su tri zadržane na lečenju u Opštoj bolnici u Kraljevu. . Oko 19.15 u nesreći na Ibarskoj magistrali je povređeno šest osoba....

Nastavak na RTS...

SAOBRAĆAJNA NESREĆA NA PUTU KRALJEVO – ČAČAK: Sudarila se tri automobila, povređeno nekoliko osoba!

Izvor: Telegraf.rs, 27.Sep.2016

JP „Putevi Srbije“ saopštilo je večeras da je došlo do obustave saobraćaja na državnom putu I B reda broj 23, deonica Kraljevo - Čačak, u mestu Tavnik, zbog saobraćajne nesreće.  Povređeno je nekoliko osoba, kada su se sudarila tri putnička vozila...Sudarili su se "pasat" čačanskih...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.