Verovali ili ne: Kvadrat kod Karića 500 evra

Izvor: Vesti-online.com, 29.Jul.2016, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verovali ili ne: Kvadrat kod Karića 500 evra

Kompanija "BK grupa" najavila je u petak da planira izgradnju socijalnih stanova u Srbiji čija će cena biti manja od 500 evra po kvadratnom metru.

Predstavnik te kompanije Bojan Karić kazao je danas u Privrednoj komori Srbije (PKS) da bi izgradnja tih stanova, čija bi ukupna površina bila oko tri miliona kvadratnih metara, mogla da počne krajem 2017. ili početkom 2018.

On je kazao da se sa Gradom Beogradom, gde bi bilo izgrađeno oko dva miliona kvadratnih metara >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tih stanova, trenutno pregovara o mogućim lokacijama za izgradnju.

Pored Beograda, socijalni stanovi gradili bi se i u Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu...

On je najavio i da "BK grupa" planira u Beogradu realizaciju projekta "Tesla grad", čija je vrednost tri milijarde evra.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.