Izvor: Beta, 15.Nov.2011, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlast kontroliše medije preko Djilasa i Šapera

BEOGRAD, 15. novembra 2011. (Beta) - Mediji u Srbiji su "zarobljeni" a vlast je kontrolu nad medijima uspostavila preko Srdjana Šapera i Dragana Djilasa, najbližih saradnika predsednika Srbije Borisa Tadića, izjavila je u utorak predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Verica Barać.

"Nekako se u Srbiji podudarilo da su najmoćniji u medijskoj sferi i najbliži državnom vrhu, pa su dva vrlo bliska čoveka predsedniku Srbije, Šaper i Dj..

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Barać: Đilas i Šaper kontrolišu medije

Izvor: NoviMagazin.rs, 15.Nov.2011

Vlast u Srbiji uspostavila je kontrolu nad medijima preko Srđana Šapera i Dragana Đilasa, izjavila je predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Verica Barać.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Barać: Đilas i Šaper kontrolišu medije

Izvor: EurActiv Srbija, 15.Nov.2011

Mediji u Srbiji su "zarobljeni" a vlast je kontrolu nad medijima uspostavila preko Srdjana Šapera i Dragana Đilasa, najbližih saradnika predsednika Srbije Borisa Tadića, izjavila je danas predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Verica Barać. Na regionalnoj konferenciji "Partnerstvom protiv...

Nastavak na EurActiv Srbija...

Verica Barać: Mediji u Srbiji zarobljeni preko Đilasa i Šapera

Izvor: SEEbiz.eu, 15.Nov.2011

BEOGRAD - "Nekako se u Srbiji podudarilo da su najmoćniji u medijskoj sferi i najbliži državnom vrhu", kaže Barać.

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.