Valutni par EUR/USD nepromenjen tokom azijskog i ranog evropskog trgovanja

Izvor: GdeInvestirati.com, 21.Nov.2014, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Valutni par EUR/USD nepromenjen tokom azijskog i ranog evropskog trgovanja

Dobri ekonomski rezultati objavljeni u SAD-u tokom jučerašnjeg popodneva ojačali su američku valutu što se negativno odrazilo na valutni par EUR/USD.

Pozitivni rezultati inflacije prodaje novih kuća al ii proizvodnje u Filadelfiji podstakli su optimizam da najveća svetska ekonomija nastavlja uzlaznom putanjom. U toku današnjeg dana nema značajnijih ekonomskih izveštaja kako u zoni evra tako ni u SAD-u. U prepodnevnim časovima održava se Evropskom bankarskom kongresu >> Pročitaj celu vest na sajtu GdeInvestirati.com << u Frankfurtu na kome će uvodni govor održati Mario Draghi a očekuju se obraćanja izlaganja predsednika Bundesbank-a Jens Weidmann-a i ministra finansija Nemačke Wolfgang-a Schäuble-a. Tokom azijskog i ranog evropskog trgovanja valutni par EUR/USD ostao je nepromenjen.

Na jednočasovnom grafikonu MACD je u zoni prekomerne kupovine dok RSI ima silazni trend. Cena se kreće izmedju srednje i donje Bolindžer trake tako da je moguć nastavak pada. Naša preporuka bila bi prodajna pozicija.

Primarna podrška: 1.22000

Primarni otpor: 1.25800

Naše viđenje: Prodajna pozicija sa ulaskom na 1.25050 sa prvom metom na 1.24850 i drugom na 1.24650

Alternativni scenario: Ukoliko se cena popne iznad 1.25150 onda je moguć dalji rast na 1.25550

Komentar: MACD je u zoni prekomerne kupovine dok RSI ima silazni trend. Cena se kreće izmedju srednje i donje Bolindžer trake tako da je moguć nastavak pada.

Trend: Oscilovanje na kraći rok, bočno kretanje na duži rok.

1.25050

izvor: FXlider.com

Nastavak na GdeInvestirati.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GdeInvestirati.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GdeInvestirati.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.