Utopio se mladić u Šatrinačkom jezeru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Jul.2015, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Utopio se mladić u Šatrinačkom jezeru

17-godišnji mladić utopio se sinoć u Šatrinačkom jezeru. Njegovo telo pronašla je policija jutros, i ono je poslato na obdukciju.

Na njemu se skoro svake godine dogodi bar jedno utapanje. Iako na jezeru postoji mala plaža, kupanje u jezeru je zabranjeno.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tinejdžer se utopio u Šatrinačkom jezeru

Izvor: Mondo, 05.Jul.2015, 10:08

Telo mladića (17) pronašla je policija jutros, i ono je poslato na obdukciju...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Ilustracija..Na Novom jezeru se skoro svake godine dogodi bar jedno utapanje, piše "Kurir."..Iako na jezeru postoji mala plaža, kupanje je zabranjeno. Jezero se nalazi u blizini mesta...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.