Izvor: Beta, 29.Mar.2012, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usvojen amandman za povraćaj PDV-a na bebi opremu

BEOGRAD, 29. marta 2012. (Beta) - Vlada Srbije usvojila je u četvrtak amandman na Zakon o porezu na dodatu vrednost kojim će se omogućiti povraćaj poreza na opremu i hranu za bebe.

Kako je izjavio držav...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Povraćaj PDV-a na bebi opremu

Izvor: B92, 29.Mar.2012

Beograd -- Vlada Srbije usvojila je izmenu Zakona o PDV-u koji podrazumeva povraćaj PDV-a na opremu i hranu za bebe. Izemna amandmana upućena parlamentu na usvajanje...Fond B92 je pokrenuo akciju u kojoj je skupljeno više od 180.000 potpisa za promene Zakona o vraćanju PDV-a i ograničenju marži...

Nastavak na B92...

Vladin amandman omogućava povraćaj PDV-a na bebi opremu

Izvor: EMportal, 29.Mar.2012

Vlada Srbije usvojila je danas amandman na Zakon o porezu na dodatu vrednost (PDV) kojim će se omogućiti povraćaj poreza na opremu i hranu za bebe.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.