Uspešno prenošenje mobilnih brojeva

Izvor: Beta, 01.Jul.2011, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uspešno prenošenje mobilnih brojeva

BEOGRAD, 1. jula 2011. (Beta) - Sva tri srpska operatera mobilne telefonije Telekom, Telenor i Vip mobajl saopštila su danas da sistem za prenošenje broja iz jedne mreže u drugu dobro funkcioniše i da postoji interesovanje korisnika.

U Srbiji je od petka moguće preneti broj mobilnih telefona iz jedne mreže u drugu, a sva tri operatera su odlučila da troškove naknade od 200 dinara preuzmu na sebe. Da bi mogao da započne proceduru za prenos broja postpejd korisnik mora da ispuni obaveze iz pretplatičnog ugovora prema operatoru kojeg želi da promeni.

U najmladjem domaćem operateru Vip mobajlu (www.vipmobile.rs) kažu da se u prodajnim centrima te kompanije desetine gradjana interesovale za proceduru i ističu da su do 15.00, prema podacima Ratela, imali 140 zahteva za prenos broja u vip mrežu.

U najvećem domaćem operateru Telekomovoj Mobilnoj telefoniji Srbije (MTS) kažu da se procedura odvija bez ikakvih problema i da korisnicima najviše odgovara podnošenje zahteva preko interneta (www.mts.telekom.rs).


Pogledaj vesti o: Prodaja Telekoma

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.