Uslove ispunila finska kompanija

Izvor: Akter, 05.Maj.2015, 17:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uslove ispunila finska kompanija

Agencija za privatizaciju saopštila je danas da je društvo „Soumen erikoisajoneuvot oy“ ispunilo sve kvalifikacione uslove za otvaranje ponude

Kako se navodi su saopštenju, Komisija za sprovođenje modela strateškog partnerstva za izbor strateškog investitora za Korporaciju „Fabrika automobila Priboj“ a.d. Priboj održala je danas svoju treću sednicu.

Nakon prezentovanja potvrde Agencije za privatizaciju o ispravnosti dostavljene bankarske garancije, Komisija >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << je konstatovala da je učesnik, društvo „SUOMEN ERIKOISAJONEUVOT OY“ sa sedištem u Finskoj, Karjaa, ispunilo sve kvalifikacione uslove, te da se može pristupiti otvaranju koverte sa oznakom „Ponuda“ u skladu sa odredbama Uredbe o strateškom partnerstvu.

Posle otvaranja koverte sa oznakom „Ponuda“, Komisija je konstatovala da ona sadrži sve elemente u skladu sa Uputstvom za ponuđače, te je odlučila da se kopija ponude dostavi privatizacionom savetniku, s obzirom na obimnost dokumentacije i potrebu za njenom detaljnom analizom, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.