Udario glavom u stub i ispao iz lokomotive

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Nov.2014, 23:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udario glavom u stub i ispao iz lokomotive

DOBOJ - Milorad Miličević (28), mašinovođa iz Doboja, povrijeđen je kada je u blizini dobojske željezničke stanice ispao iz lokomotive, kojom je upravljao, nakon što se nagnuo i glavom udario u stub.

Kako je saopšteno iz CJB Doboj, dogodilo se to u nedjelju, kada je mašinovođa otvorio vrata lokomotive, koja je bila u pokretu, te se nagnuo da provjeri električne uređaje.

Međutim, kako je lokomotiva prolazila pored jednog od stubova pružnog postrojenja, Miličević >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je, udarivši glavom u stub, ispao iz lokomotive.

Riječ je o mašinovođi koji se ovim poslom bavi godinama i koji ranije nije imao nezgoda na poslu. Njegove zabrinute kolege kažu da je on dobar i pažljiv mašinovođa, koji svoj posao obavlja odgovorno.

Inače, u trenutku nezgode sa Miličevićem je u smjeni bio kolega Nebojša Dragojlović (46), koji je odmah zaustavio lokomotivu i pritekao povrijeđenom kolegi kako bi mu pružio pomoć.

On je pozvao Hitnu pomoć i vozilom dobojske Hitne pomoći povrijeđeni mašinovođa je prevezen u bolnicu "Sveti apostol Luka" u Doboju. U toj zdravstvenoj ustanovi Miličević je zadržan na liječenju.

"O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac, a po dobijanju izvještaja o stepenu zadobijenih povreda biće obaviješten i inspektor za zaštitu na radu", saopšteno je iz CJB Doboj.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Mašinovođa ispao iz lokomotive u pokretu?!

Izvor: Vesti-online.com, 24.Nov.2014

Milorad Miličević (28), mašinovođa iz Doboja, povređen je kada je u blizini dobojske železničke stanice ispao iz lokomotive kojom je upravljao. Mašinovođa je ispao pošto se nagnuo i glavom udario u stub...Kako je saopšteno iz CJB Doboj, nesreća se dogodila u nedelju, kada je mašinovođa...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.