USAID: BiH najgora zemlja za investicije u Evropi

Izvor: Akter, 23.Sep.2014, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USAID: BiH najgora zemlja za investicije u Evropi

Američka agencija za međunarodni razvoj u BiH plasirala je u javnost video spot "Glasaj ili trpi", povodom opštih izbora koji će u BiH biti održani 12. oktobra

USAID je u promotivnom spotu pozvao Bosance i Hercegovce da glasaju, navodeći podatak da u toj zemlji oko 600 hiljada ljudi živi na granici siromaštva.

U spotu se dodaje da je u BiH više od pola miliona nezaposlenih, da je BiH najgora zemlja u Evropi za investicije, a da vladine institucije povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << toga nisu učinile gotovo nista!

Podsećamo, čelnici USAID-a u BiH su prošle sedmice saopštili da ni četiri meseca nakon katastrofalnih poplava vlasti u BiH nisu učinile ništa kako bi pomogle građanima koji su ostali bez domova, te da je vlast pokazala da je nesposobna.

Iz USAID-a su poručili da je vreme da se takva vlast promeni na izborima 12. oktobra.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.