U novembru Susreti sa kupcima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Okt.2011, 12:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U novembru "Susreti sa kupcima"

BEOGRAD -

U Beogradu će se u novembru sastati predstavnici 30 međunarodnih kompanija sa predstavnicima firmi iz Srbije, koje imaju mogućnost da im prodaju proizvode i usluge, najavio je danas Projekat za razvoj konkurentnosti i promociju izvoza (SECEP).

Kako se navodi, međunarodne kompanije iz sektora hrane, metalske i mašinske industrije i proizvodnje procesne opreme razgovaraće sa predstavnicima malih i srednjih preduzeća (MSP) iz Srbije, 15. novembra u Belekspo centru >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na Novom Beogradu.

Dodaje se da preduzeća iz Srbije koja su zainteresovana za besplatne poslovne razgovore "Susreti sa kupcima", prvo treba da se registruju kao učesnici tog skupa i da od 1. do 10. novembra zakažu sastanke sa firmama koje sami odaberu preko internet portala.

"Direktni razgovori najsigurniji su način kvalitetnog uspostavljanja mogućnosti za dobijanje velikih poslova. Pružaju mogućnost povećanja obima izvoza i dalji rast konkurentnosti MSP, kroz provere ispunjavanja kriterijuma koje postavljaju međunarodni kupci", naglašava se u saopštenju SECEP-a.

Poslovne razgovore "Susret sa kupcima" omogućila je EU kroz "Projekat za razvoj konkurentnosti i promociju izvoza (SECEP)" u saradnji sa Ministarstvom ekonomije i regionalnog razvoja Srbije, Agencijom za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije (SIEPA), Privrednom komorom Srbije (PKS) i Nacionalnom Agencijom za regionalni razvoj.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.