U Petrovu uklonjeni plakati SNSD-a

Izvor: Nezavisne Novine, 01.Okt.2014, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Petrovu uklonjeni plakati SNSD-a

PETROVO - Radnici Javnog komunalnog preduzeća "Voda" iz Petrova jutros su uklonili plakate Saveza nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ koje su bile postavljene na metalnim panoima iznad puta Porječina-Miričina i u naselju Porječina.

U lokalnom SNSD kažu da su juče u Porječini poskidani plakati ove političke partije koji su se nalazile i na drugim mjestima.

Načelnik opštine Petrovo Ozren Petković juče je zaključkom zabranio "postavljanje natpisa, plakata i reklama >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na elektronske i telefonske kablove koji se nalaze u putnom pojasu radi bezbjednosti saobraćaja na svim lokalnim kategorisanim i nekategorisanim putevima, te ulicama na prostoru opštine Petrovo".

U okalnom izbornom štabu SNSD u Petrovu Srni je rečeno da su predizborni reklamni materijali poskidani samo SNSD-u, dok su drugih partija, posebno SDS-a, ostali na svojim mjestima.

U SNSD kažu da je reakcija načelnika Petkovića uslijedila tek kada su iznad puta postavljeni plakati SNSD i da on nije reagovao dok plakati na taj način nisu postavljeni u Mjesnoj zajednici Porječina, koja je, kako kažu u SNSD-u, "bastion SDS-a koji ne trpi poštenu predizbornu utakmicu".

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.