Temerinski pasulj i vina na vrhu Kopaonika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Mar.2015, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Temerinski pasulj i vina na vrhu Kopaonika

Promocija Temerinske pasuljijade i Binfesta održana je danas na Kopaonikui na čijem su vrhu, u Vučjoj stazi, posetioci imali priliku da probaju upravo skuvan temerinski pasulj i da uživaju u vinima.

Promocija pasuljijade upriličena je u sklopu zimskog festivala vina - Winterfest , koji se ovih dana održava u hotelu Grand.

Izvršni direktor Binfesta Dragan Vukotić rekao je Tanjugu da je Winterfest lepa prilika da se promovišu i druge turističke manifestacije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << a da njihova promocija ujedno obogaćuje turističku ponudu Kopaonika.

"Ove godine tradicionalni Prvomajski uranak u Novom Sadu biće organizovan u Kameničkom parku, a pripremljena je 36-satna zabava sa bogatim kulturno zabavnim progranom uz odličnu gastronomsku ponudu u kojoj će jedan od bitnih specijaliteta biti čuveni temerinski pasulj", rekao je Vukotić.

On je najavio i da će po prvi put ove godine čuvena temerinska pasuljijada dobiti i "urbanu gradsku formu", jer će biti održana na istoj lokaciji odnosno Kameničkom parku 12. i 13. juna ove godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.