Telenor: izveštaj od društveno odgovornom poslovanju u 2014.

Izvor: Economy.rs, 03.Jun.2015, 00:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telenor: izveštaj od društveno odgovornom poslovanju u 2014.

Kompanija Telenor i Telenor fondacija, zajedno sa 48 partnera iz javnog i civilnog sektora, uspešno su inicirale i podržale 28 novih projekata tokom 2014 godine. U okviru svoje strateške ambicije Internet za sve, Telenor i Telenor fondacija su, obezbeđujući pristup internetu, podstakle njegovo masovnije korišćenje, doprinele povećanju informatičke pismenosti i razvoju digitalnih platformi u obrazovanju, zdravstvu i ekologiji.

„Svesni brzine tehnološkog razvoja i sve intenzivnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Economy.rs << digitalizacije, uvereni smo da je naš zadatak da znanjem, tehnologijom i kompetentnošću pomognemo ljudima kako bi na najbolji način iskoristili sve prednosti povezanosti. Postupajući odgovorno u svim aspektima našeg poslovanja, kao integralni deo društva, nastavićemo da doprinosimo daljem razvoju digitalnih tehnologija u Srbiji“, kaže Uve Fredhajm, generalni direktor Telenora.

Za decu, digitalnu generaciju današnjice, internet je jedan od osnovih alata u svakodnevnoj komunikaciji i učenju. U partnerstvu sa edukativnim portalom „SuperŠkola“, više od 50 dece dnevno, koja su na lečenju u Institutu za ortopedsko-hirurške bolesti „Banjica“ danas može da nadoknadi propušteno školsko gradivo zahvaljujući internetu. U 2015. akcija opremanja je nastavljena u Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta „Dr Vukan Čupić“, a u planu su još dve bolnice.

Nastavak na Economy.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Economy.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Economy.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.