TV Vijesti sjutra plaća poreski dug

Izvor: SEEbiz.eu, 28.Maj.2015, 20:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV Vijesti sjutra plaća poreski dug

PODGORICA - Televizija Vijesti sjutra će izmiriti poreski dug od skoro 300.000 eura za neuplaćene poreze i doprinose radnicima, saopštila je izvršna direktorica te televizije Marijana Bojanić.

Zbog poreskog duga, račun te kuće je u blokadi već skoro dva mjeseca.

Bojanić je rekla da su se vlasnici televizije odlučili za dokapitalizaciju i da će nastavitit da rade u interesu gledalaca, i pored velikih pokušaja da se zaustavi njen rad.

"Nakon brutalnih >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << napada na svim nivoima kroz koje je televizija prolazila, konačno stižu i dobre vijesti, a to je da će se dokapitalizacijom na koju su se vlasnici odlučili biti omogućeno da se poreski dug već sjutra plati, i da izađemo iz krize u koju smo zapali. Ta kriza nije izazvana nikakvim unutrašnjim problemima, već problemima jednog potpuno neregulisanog tržišta, gdje vlada zakon nelojalne konkurencije. Nadamo se da će se institucije zadužene za to pozabaviti tim problemom", poručila je Bojanić.

Kako je dodala, svjedoci smo da su crnogorske televizije posljednjih godina otežano funkcionisale.

"Ostala je jedino TV Vijesti sa nacionalnom pokrivenošću, i nama je zaista drago što ćemo i u budućem periodu, kao što smo i sada, biti prvi koji će javljati provjerene informacije koje su u interesu javnosti. Nastavićemo da radimo upravo u interesu javnosti, jer smo zbog toga i osnovani, i zbog toga je postojala želja i zaposlenih i vlasnika da televizija opstane", zaključila je Bojanić.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.