Svarovski seli proizvodnju u Srbiju

Izvor: Beta, 27.Feb.2015, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svarovski seli proizvodnju u Srbiju

BEOGRAD, 27. februara 2015. (Beta) - Predsednik Privredne komore Srbije (PKS) Marko Čadež izjavio je u petak da je jako dobra vest najava austrijskog koncerna "Svarovski" (Swarovski) da zatvari svoje proizvodne pogone u Kini i Češkoj i proizvodnju koncentriše na Austriju i Srbiju.

On je novinarima u PKS, na prezentaciji Biznis portala za mala i srednja preduzeća, kazao da će ta odluka "Svarovskog" privući i druge investitore.

I direktor Projekta USAID za bolje uslove >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << poslovanja, Džo Lauter kazao je da je veoma žnačajno što globalno prepoznatljiv brend luksuznih proizvoda, kao što je "Svarovski", seli proizvodnju u Srbiji.

On je novinarima u PKS-u kazao da to znači da Srbija postaje konkurentnija i značajna destinacija i u njoj je mnogo lakše poslovati.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dobro je što stiže luksuzni brend

Izvor: B92, 27.Feb.2015

Predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež kaže da je jako dobra vest najava austrijskog koncerna Svarovski da proizvodnju koncentriše na Austriju i Srbiju...On je novinarima u PKS, na prezentaciji Biznis portala za mala i srednja preduzeća, kazao da će ta odluka "Svarovskog" privući i druge...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.