Student izašao iz kuće i nestao bez traga

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Dec.2014, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Student izašao iz kuće i nestao bez traga

GORNJI MILANOVAC - Jedan student nestao je u noći između subote i nedjelje u takovskom selu Ručići, a za njim je organizovana opšta potraga, rečeno je u policiji u Gornjem Milanovcu.

Saznaje se da je nestao Božo Ilić (19).

Kako je izjavio predsjednik Mjesne zajednice Ljubo Jovanović, mladić je za vikend došao s roditeljima u porodičnu kuću iz Gornjeg Milanovca, gdje inače žive, i oko jedan sat iza ponoći je ustao i otišao u nepoznatom pravcu.

Jovanović >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je dodao da je otac vidio da je mladić izašao iz sobe i pošao za njim, ali da ga je u mraku izgubio zbog čega su juče mještani organizovali pretragu bliže okoline, ali bez uspjeha.

Danas je organizovana opšta pretraga šireg područja u koju su se, pored mještana, uključili policija i lovci iz čitavog takovskog kraja, a apelovano je i na mještane opštine Ljig da pomognu u pretrazi, javio je Kurir.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.