Stipendije za školovanje u Savremenoj gimnaziji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2015, 04:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stipendije za školovanje u Savremenoj gimnaziji

Beogradska Savremena gimnazija raspisala je konkurs za šest programa stipendija, za sve učenike koji su završili osmi razred. Konkurs je otvoren do 31. maja.

Genius Mundi, Brainiac i Cambridge su stipendije namenjene talentovanim učenicima, koji su postigli dobre rezultate na raznim republičkim ili svetskim takmičenjima, zatim onima koji žele da se pripreme za prestižne svetske fakultete, kao i vrednim učenicima koji su se kroz školovanje dokazali kao vukovci.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Stipendije „Zdravko” i „UM-etnost” namenjene su sportistima i talentovanim umetnicima.

Savremena gimnazija ovom akcijom želi da otvori svoja vrata svakome ko je vredan i spreman da se dokaže, kao i da kvalitetno obrazovanje učini dostupnim svima koji iskreno žele da uče i napreduju, kaže se u saopštenju.

Za besplatno školovanje ili umanjenu školarinu mogu da konkurišu svi oni koji završavaju osmi razred.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti do 31. maja, na ovom linku.

O tome ko će ostvariti pravo na stipendirano školovanje odlučivaće komisija Savremene gimnazije na osnovu dostavljene dokumentacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Besplatno školovanje u najsavremenijoj Kembridž gimnaziji u Srbiji

Izvor: PRObjave.com, 28.Maj.2015

Genius Mundi, Brainiac i Cambridge samo su neki od zanimljivih naziva za veoma vredne stipendije koje će ove godine dodeliti Savremena gimnazija (savremena-gimnazija.edu.rs). Stipendije su namenjene talentovanim učenicima, koji su postigli dobre rezultate na raznim republičkim ili svetskim takmičenjima,...

Nastavak na PRObjave.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.