Stefanović: Na sutrašnjoj sednici Biroa službi bezbednosti o hapšenju u Crnoj Gori

Izvor: SEEbiz.eu, 23.Okt.2016, 21:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Na sutrašnjoj sednici Biroa službi bezbednosti o hapšenju u Crnoj Gori

BEOGRAD - Na sednici Biroa za koordinaciju službi bezbednosti zakazanoj za ponedeljak, 24. oktobar razgovaraće se o mogućoj umešanosti državljana Srbije u navodnom pokušaju državnog udara u Crnoj Gori, najavio je večeras ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

"Razgovaraćemo o mogućoj umešanosti državljana Srbije u situaciju u Crnoj Gori i mi ćemo da obavestimo premijera o svim informacijama i saznanjima o hapšenju", rekao je Stefanović za televiziju >> Pročitaj celu vest na sajtu SEEbiz.eu << Pink.

On je naveo da Vlada Srbije i policija žele takvu stvar da dovedu do kraja i vide da li je neko počinio krivično delo ili ne.

Stefanović je naveo da će na sednici biti reči i o delovanju stranih obaveštajnih službi na teritoriji Srbiji, o tome šta su njihovi ciljevi i šta srpske službe bezbednosti mogu da preduzmu da zaštite bezbednost gradjana.

"Strane bezbednosne službe nemaju šta da rade na teritoriji Srbije i mi moramo da nadjemo odgovor na to", rekao je on i dodao da će na sednici razgovarati i o borbi protiv korupcije i kriminala.

Nastavak na SEEbiz.eu...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SEEbiz.eu. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SEEbiz.eu. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.