Šta sada smera Donald Tramp?

Izvor: B92, 28.Feb.2015, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta sada smera Donald Tramp?

Preduzetnik Donald Tramp ozbiljno se priprema za učešće u trci za američke predsedničke izbore 2016.

Tramp se pridružuje rastućoj grupi mogućih republikanskih kandidata, objavio je list Vašington Post.

Tramp, čije bogatstvo obuhvata ogromni broj nekretnina, više hotela i jedan televizijski šou , i ranije je razmišljao o mogućnosti učešća u predsedničkim izborima, ali nikad se nije stvarno odlučio na taj korak.

Vašington Post navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << njegove reči iz jednog telefonskog razgovora da ozbiljno razmišlja o takmičenju za predsedničke izbore 2016. i da će odložiti svoje televizijske planove za iduću godinu.

"Svi misle da činim ovo samo iz zabave ili zbog reklame", rekao je 68-godišnji Trump. "Nije to šala. Ne činim to iz zabave. Činim to jer je zemlja u ozbiljnim nevoljama", pojasnio je.

U poslednje vreme se u medijima može pročitati da je Tramp angažovao i poznate političke savetnike,

Tramp uporno diže prašinu svojim pitanjima o mestu rođenja, obrazovanju i patriotizmu predsednika Baraka Obame, kao i otrovnim komentarima na Tviteru.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.