Srpski kamioni opet mogu u Bosnu

Izvor: Mondo, 25.Sep.2016, 08:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srpski kamioni opet mogu u Bosnu

Carinski službenici Republike Srbije su tokom večeri dobili usmeno obaveštenje od bosanskohercegovačkih kolega da se od 21 čas normalizuje teretni saobraćaj na prelazima Badovnici, Sremska Rača i Mali Zvornik.

Foto: AP Photo/ Darko Vojinović

Promet teretnih vozila je počeo da se odvija i očekuje se da će u najkraćem roku biti u potpunosti normalizovan, navodi se u saopštenju Uprave carina, Ministarstva finansija Srbije.

Carinski službenici >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Republike Srbije su sinoć tokom večeri dobili usmeno obaveštenje od bosanskohercegovačkih kolega da će od ponoći 24. septembra na prelazima Badovnici, Sremska Rača i Mali Zvornik doći do obustave teretnog saobraćaja koja će se odnositi na vozila preko 3,5 tone.

MUP Republike Srpske je ranije saopštio da je ministar unutrašnjih poslova doneo naredbu o zabrani prevoza eksplozivnih materija u drumskom saobraćaju i zabrani saobraćaja za teretna vozila preko 3,5 tona ukupne mase, u cilju nesmetanog i bezbednog odvijanja svih aktivnosti povodom održavanja referenduma o Danu RS.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Srpski kamioni ne mogu u Bosnu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2016

Carinski službenici Srbije su u subotu uveče dobili usmeno obaveštenje od svojih bosanskohercegovačkih kolega da će od ponoći 24. septembra na prelazima Badovinci, Sremska Rača i Mali Zvornik doći do obustave teretnog saobraćaja..."Za sada nije poznato do kada će teretni saobraćaj na pomenutim...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.