Srbin među 7 laureata za 30 godina

Izvor: B92, 27.Nov.2014, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbin među 7 laureata za 30 godina

Direktoru Slobodne zone Pirot Draganu Kostiću u Barseloni je uručeno značajno priznanje, Plaketa zaslužnih ljudi za svetski napredak i razvoj slobodnih zona.

Ovo priznanje koga dodeljuje Svetsko udruženje slobodnih zona - Femoza, za poslednjih trideset godina dobilo je svega sedam ljudi.

Kostić, koji je i predsednik Regionalne privredne komore Niš, kazao je Tanjugu da je ovo priznanje veoma značajno i prestižno u ovoj oblasti.

"Iskoristili smo boravak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << naše delegacije iz Srbije da prezentujemo pogodnosti koje imamo u slobodnim zonama, ali i da ugovorimo posetu predsednika Privredne komore Barselone Migela Valasa koji bi sa investitorima iz Španije trebalo u narednom periodu da poseti Regionalnu privrednu komoru Niš", kazao je Kostić.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.