Srbija se zadužila za još 5,29 milijardi dinara

Izvor: BKTV News, 17.Sep.2014, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija se zadužila za još 5,29 milijardi dinara

Uprava za javni dug Srbije prodala je danas na aukciji 52,89 odsto ponuđenih pedesettronedeljnih državnih zapisa, ukupne vrednosti oko 5,29 milijardi dinara.

Te dužničke hartije prodate su po stopi prinosa od 8,2 odsto godišnje, a na naplatu dospevaju 25. septembra 2015. godine.
Prema informacijama Uprave za javno dug (javnidug.gov.rs), potražnja za obveznicama iznosila je oko 6,59 milijardi dinara, što je 65,89 odsto obima ponuđenje emisije od ukupno 10 milijardi >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << dinara.
Naredna aukcija državnih hartija od vrednosti zakazana je za 23. septembar kada će na prodaju biti ponuđene trogodišnje obveznice denominovane u evrima ukupne vrednosti 50 miliona evra.
Izvor: beta.rs
The post Srbija se zadužila za još 5,29 milijardi dinara appeared first on BK Televizija - BKTV News - Telefakt.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Srbija se danas zadužila za 5,3 milijardi dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Sep.2014

Uprava za javni dug Srbije prodala je na aukciji 52,89 odsto državnih zapisa, čija je ukupna vrednost oko 5,29 milijardi dinara...Dužničke hartije prodate su po stopi prinosa od 8,2 odsto godišnje, a na naplatu dospevaju 25. septembra 2015. godine, saopštila je Uprava za javni dug...Potražnja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.