Srbija se zadužila za 21 milion evra

Izvor: Beta, 22.Jul.2014, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srbija se zadužila za 21 milion evra

BEOGRAD, 22. jula 2014. (Beta) - Na aukciji trogodišnjih državnih obveznica Srbije denominovanih u evrima u utorak je prodato 40,11 odsto obima emisije u vrednosti od oko 21 milion evra, objavila je Uprava Ministarstva finasija za javni dug.

Kako se navodi na sajtu te uprave (javnidug.gov.rs), te državne obveznice su prodate po stopi od 4,8 odsto godišnje, a na naplatu dospevaju 24. jula 2017. godine.

Datum dospeća kupona (četiri odsto) je 24. jul 2017, a kuponi će se isplaćivati godišnje do datuma dospeća.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Srbija se zadužila za 21 milion evra

Izvor: Studio B, 22.Jul.2014

Na aukciji trogodišnjih državnih obveznica Srbije denominovanih u evrima danas je prodato 40,11 odsto obima emisije u vrednosti od oko 21 milion evra, objavila je Uprava Ministarstva finasija za javni dug...Kako se navodi na sajtu te uprave (javnidug.gov.rs), te državne obveznice su prodate po stopi...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.