Sporazum o razvojnoj saradnji Srbije i Švedske

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Apr.2015, 01:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sporazum o razvojnoj saradnji Srbije i Švedske

Ministarka bez portfelja zadužena za evropske integracije Jadranka Joksimović i ambasador Kraljevine Švedske Krister Asp potpisaće danas u Vladi Srbije sporazum o razvojnoj saradnji dve zemlje u periodu do 2020. godine.

Sporazum ima za cilj da utvrdi prioritetne oblasti u okviru kojih će biti realizovana švedska razvojna pomoć, saopšteno je iz vlade.

Ukupna dosadašnja bespovratna pomoć Švedske našoj zemlji iznosi približno 210 miliona evra.

Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je navedeno, Švedska će nastaviti sa trendom podrške finansiranja programa i projekata u Srbiji u vrednosti od 12 miliona evra na godišnjem nivou.

Nakon potpisivanja sporazuma biće održana konferencija za novinare.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Sporazum o razvojnoj saradnji Srbije i Švedske

Izvor: RTS, 22.Apr.2015

Kraljevina Švedska će u narednih pet godina izdovojiti 12 miliona evra godišnje za razvoj demokratije, ljudskih prava i poboljšanje životne sredine u Srbiji. . Sporazum o razvojnoj saradnji između Švedske i Srbije do...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.