Spašena sezona? Rusi opet lete u Tursku

Izvor: B92, 30.Jun.2016, 17:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Spašena sezona? Rusi opet lete u Tursku

Rusko ministarstvo saobraćaja je počelo sa primenom odluke vlade o obnavljanju čarter letova za Tursku, saopštilo je danas to ministarstvo.

"Pod tim se podrazumeva priprema relevantnih predloga u cilju ukidanja aktuelnih ograničenja ministarstva saobraćaja", dodaje se u saopštenju, a prenosi ruska agencija Tas s.

Za obnavljanje letova, kako se dodaje, ruska strana očekuje od Turske pružanje garancija o implementaciji mera namenjenih obezbeđivanju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bezbednosti ruskih turista koji lete u Tursku na odmor.

Ruski premijer Dmitrij Medvedev je ranije danas zatražio od vlade da pripremi mere za postepeno ukidanje ograničenja u sferi ekonomskih odnosa sa Turskom.

Ruski predsednik Vladimir Putin je juče, posle tefonskog razgovora sa turskim kolegom Redžepom Tajipom Erdoganom, naložio vladi da pokrene pregovore sa Ankarom o obnavljanju trgovinske i ekonomske saradnje, podseća TAS S.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ministarstvo saobraćaja počelo sa realizacijom obnove čarter letova za Tursku

Izvor: Vostok.rs, 01.Jul.2016, 09:47

Ministarstvo saobraćaja Rusije počelo je sa realizacijom ukaza Vlade o obnovi čarter letova za Tursku.. . „Tokom tog rada Ministarstvo saobraćaja Rusije će pripremiti odgovarajući predlog, usmeren na ukidanje postojećih ograničenja“, navodi se u saopštenju resora za saobraćaj.. . U...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.