Sosijete slavi, otvorena nova centrala

Izvor: Mondo, 28.Sep.2016, 21:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sosijete slavi, otvorena nova centrala

Sosijete ženeral banka večeras je svečano otvorila novu poslovnu zgradu u Bulevaru Zorana Đinđića u Beogradu, u koju je investirala 14 miliona evra.

Foto: Beta/Miloš Miškov

Novi poslovni objekat, tzv. pametna zgrada, ima kapacitet od 420 radnih mesta.

Objekat je izgrađen u neposrednoj blizini Upravne zgrade Sosijete ženeral banke u Beogradu, u Bulevaru Zorana Đinđića 48v i prostire se na površini većoj od 10.000 kvadratnih metara.

Sosijete >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ženeral banka je novu zgradu napravila u partnerstvu sa Imel grupom i vlasnik je oko 70 odsto izgrađenog objekta.

Pametna zgrada

Ta 'pametna' zgrada je izgrađena u skladu sa najvišim standardima ekološke gradnje, a savremeni sistemi omogućavaju uštede na polju potrošnje električne i toplotne energije, kao i pijaće vode. U okviru nje je postavljena mini elektrana za proizvodnju struje, parking sa solarnim punjačima za vozila na električni pogon i poseban sistem za rekuperaciju kišnice, koja se koristi za tehničke potrebe zgrade umesto pijaće vode.

"Ova investicija je još jedna potvrda naše posvećenosti da nastavimo da podržavamo stanovništvo i privredu. U okruženju koje se menja i dalje ćemo osluškivati potrebe klijenata i izlaziti im u susret razvijanjem inovativnih proizvoda, usluga i unapređenjem procesa", izjavila je predsednica Izvršnog odbora Sosijete ženeral banke Marija Ruseva.

Ona je, u prisustvu velikog broja privrednika i ljudi iz javnog života, rekla da su rezultat takvih promena zadovoljni klijenti i partneri koji ohrabruju i motivišu Sosijete ženeral banku na putu zajedničkog napredovanja.

"Sigurni smo da će nova zgrada biti još jedno mesto susreta iz kojih će se u godinama koje slede razviti mnoge ideje i partnerstva i realizovati brojni planovi", navela je Ruseva.

Ruseva je istakla da je otvaranje nove poslovne zgrade važan finansijski korak za Sosijete ženeral banku.

"To je prostor za kreiranje i negovanje novih odnosa saradnje i to je ono što čini razliku. Još jedan oslonac za privredu i klijente", rekla je Ruseva ističući da ta banka večeras širom otvara vrata za sadašnje i buduće partnere.

Ona je dodala da je Sosijete ženeral banka otvorena i za nove poslovne ideje i da će nastaviti da pruža ekspertizu i inovativne proizvode.

"Pokazujemo da možemo da se menjamo i pratimo duh vremena, pružićemo odgovor promenama", dodala je Ruseva.

Kako kaže, to je značajna investicija za banku, ne samo sa finansijskog aspekta, već i zato što će biti spojene mnoge važne funkcije na jednom mestu.

"Sa ovom zgradom ćemo moći da pružimo punu podršku", rekla je Ruseva.

Ona je dodala da Sosijete tom investicijom šalje poruku društvu, klijentima i partnerima.

Savremena višespratna zgrada A klase osmišljena je kao objekat projektovan u skladu sa poslednjim svetskim arhitektonskim trendovima.

Pored kancelarijskog prostora zaposlenima je na raspolaganju i trening centar koji može da primi 150 ljudi, a opremljen je multimedijalnim i multifunkcionalnim sadržajima.

Sosijete ženeral banka u Srbiji posluje gotovo četiri decenije, kao prva strana banka na domaćem tržištu.

Ta banka danas ima više od 1.300 zaposlenih i razvijenu mrežu od 100 ekspozitura širom Srbije.

Izgradnja novog poslovnog objekta, u koju je useljen deo zaposlenih iz Upravne zgrade, započeta je 2014. godine.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.