Sastanak Vučića i Kifa: Stanje srpske ekonomije zadovoljavajuće

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2017, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sastanak Vučića i Kifa: Stanje srpske ekonomije zadovoljavajuće

Teme od velike važnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa britanskim ambasadorom Denisom Kifom, koji je istakao da njegova zemlja želi da ima pozitivnu ulogu u regionu i najavio skori dolazak britanskih zvaničnika.

Prema njegovim rečima, očekuje se dolazak stalnog podsekretara Ministarstva spoljnih poslova Velike Britanije i dve britanske parlamentarne delegacije.

Vučić i Kif su razgovarali o bilateralnim i regionalnim pitanjima, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i o pripremama za predstojeći Samit o Zapadnom Balkanu, čiji će domaćin naredne godine biti Velika Britanija.

Predsednik Vučić je naglasio da je Velika Britanija za Srbiju veoma važna zbog zajedničkih interesa u budućnosti i značajne pomoći i podrške koju Britanija pruža Srbiji.

Vučić je izrazio zadovoljstvo fiskalnom konsolidacijom i suficitom u budžetu, jer je to rezultat teških mera koje su sprovedene u prethodnom periodu.

Dvojica sagovornika su ocenili da je stanje srpske ekonomije zadovoljavajuće, uprkos problemima koji su nastali nakon elementarnih nepogoda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.