Saradnja Nove banke i  Ekonomskog fakulteta u Sarajevu

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Dec.2014, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saradnja Nove banke i Ekonomskog fakulteta u Sarajevu

BANJALUKA - Nova banka Banjaluka i Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu potpisali su danas u Sarajevu Ugovor o poslovnoj saradnji, saopšteno je iz ove banke.

Cilj uspostavljanja saradnje je unapređenje rada i poslovanja obje organizacije, te ulaganje u razvoj šire društvene zajednice.

"Ova saradnja obuhvataće zajedničko učešće na akademskim i naučnim skupovima, zajedničkim projektima, zajedničke publikacije, transfer znanja, organizovanje edukacije iz oblasti >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << koje se odnose na bankarstvo, finanasijski sektor i ekonomske teme u cjelini, te organizovanje praktičnih radionica", naveli su iz Nove banke Banjaluka. Kako su istakli, u cilju realizacije saradnje Nova banka će obezbijediti nabavku računarske opreme u vrijednosti od 25.000 maraka, a koja će do kraja ove godine biti uručena fakultetu. Tokom 2015. godine biće realizovan dogovor o prijemu u radni odnos tri diplomirana ekonomista s postignutim visokim uspjehom, koji će u Novoj banci obavljati pripravnički staž.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.