Izvor: Beta, 21.Apr.2010, 18:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saobraćaj sa beogradskog aerodroma po redu letenja

BEOGRAD, 21. aprila 2010. (Beta) - Aerodrom "Nikola Tesla" saopštio je da bi aviosaobraćaj sa beogradskog aerodroma u četvrtak trebalo da se u potpunosti odvija prema uobičajenom redu letenja.

Kako se navodi u saopštenju, u sredu je nastavljena normalizacija aviosaobraćaja sa beogradskog aerodroma, a prema informacijama aviokompanija, red letenja za četvrtak, 22. april poštovaće se u potpunosti.

Nakon erupcije vulkana Ejafjalajokul na Islandu 14. aprila, oblak vulkanske prašine poremetio je vazdušni saobraćaj u Evropi, zbog čega je veći broj zemalja zatvorio vazdušne prostore.

Nakon vikenda kada je aviosaobraćaj u Evropi bio skoro potpuno onemogućen, situacija se polako normalizuje.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćaj sa beogradskog aerodroma sutra po redu letenja

Izvor: EMportal, 21.Apr.2010

Aerodrom "Nikola Tesla" saopštio je da bi aviosaobraćaj sa beogradskog aerodroma sutra trebalo da se u potpunosti odvija prema uobičajenom redu letenja.

Nastavak na EMportal...

Sutra iz Beograda po redu letenja

Izvor: B92, 21.Apr.2010

Beograd -- Jedna od mogućnosti da neki od 220.000 mladih do 30 godina nađu posao je tradicionalna manifestacija "Dan karijere", koja za cilj ima smanjenje nezaposlenosti... Ova manifestacija svake godine na sajmu okuplja veliki broj kompanija, koje su spremne da zapošljavaju mlade kadrove. Na dvodnevnom...

Nastavak na B92...

Šešelj 29. aprila o krivici za nepoštovanje suda

Izvor: NaDlanu.com, 22.Apr.2010, 16:39

HAG, 22. aprila 2010. (Beta) - Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjasniće se 29. aprila pred Tribunalom u Hagu o krivici po optužnici za nepoštovanje suda, saopštio je u četvrtak taj sud. Šešeljevo izjašnjavanje bilo je zakazano za 20. april, ali je moralo biti odloženo zato...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.