Samo elektronska prijava poreza na dohodak

Izvor: Akter, 31.Mar.2015, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samo elektronska prijava poreza na dohodak

Prijava godišnjeg poreza na dohodak građana u Srbiji će od srede, 1. aprila, biti moguća samo elektronskim putem, podsetilo je u utorak Ministarstvo finansija

To znači da poreski obveznici mogu nadležnom poreskom organu podneti poresku prijavu u papirnom obliku još samo u utorak, a ubuduće preko elektronskog servisa Poreske uprave, na sajtu www.poreskauprava.gov.rs, u delu e-Porezi.

Pristup elektronskim servisima Poreske uprave moguć je putem kvalifikovanog elektronskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << sertifikata sa čipom koji je izdalo jedno od sertifikacionih tela - PKS Privredna komora Srbije, Ministarstvo unutrašnjih poslova, Pošta Srbije i Halcom.

Godišnji porez na dohodak gradjana dužni su da plate svi koji su u 2014. godini zaradili više od trostrukog iznosa prosečne godišnje zarade u Srbiji, što je 2,2 miliona dinara (oko 18.000 evra).

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.