Sajam zimske sportske opreme i Sajam sporta

Izvor: Beta, 27.Nov.2014, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sajam zimske sportske opreme i Sajam sporta

BEOGRAD, 27. novembra 2014. (Beta) - Na Beogradskom sajmu u četvrtak je počeo 29. medjunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije Ekspozim (EXPOZIM) 2014, koji će trajati do 30. novembra.

Ovom manifestacijom tradicionalno u Srbiji počinje zimska sportska turistička sezona.

Na sajmu u hali 4 Beogradskog sajma se predstavljaju najveći domaći i inostrani proizvodjači i uvoznici zimske sportske opreme, ski centri, agencije i najatraktivnije domaće i inostrane >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << turističke destinacije.

Posetioci će tokom sva četiri dana trajanja ove manifestacije moći i da razmene ili servisiraju polovnu zimsku sportsku opremu.

Istovremeno sa Ekspozimom u hali 2 Beogradskog sajma od danas pa do 29. novembra održava se i Sajam sporta na kojem se predstavljaju dostignuća vrhunskog školskog, rekreativnog i univerzitetskog sporta u Srbiji.

Radno vreme sajmova je od 10.00 do 20.00, a cena pojedinačne ulaznice je 300 dinara, dok je za grupne posete 150 dinara.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.