SRPSKI DAVOS Drugi dan biznis foruma na Kopaoniku

Izvor: Blic, 04.Mar.2015, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRPSKI DAVOS Drugi dan biznis foruma na Kopaoniku

Drugi dan Kopaonik biznis foruma posvećen je Nacionalnoj strategiji ekonomskog i socijalnog razvoja Srbije od 2015. do 2030. godine, a medju temama biće i reforma državne uprave i javnog sektora, kao i uloga medija u reformama.

U radu Foruma danas će, pored ostalih, učestvovati ministri za državnu upravu Kori Udovički, privrede Željko Sertić i kulture Ivan Tasovac.

Ovogodišnji Biznis forum okuplja rekordnih 600 učesnika, a organizatori očekuju da će jasno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << biti istaknuta neophodnost brzog restrukturisanja javnih preduzeća.

Ovogodišnji forum nosi naziv "Srbija 2015-30: Nova vizija industrijalizacije privrede i modernizacije društva. Kako nevidljive mogućnosti pretvoriti u vidljive efekte".

Kao i svake godine, SES će na kraju, trećeg dana "Kopaonik biznis foruma", objaviti "Kopaonik koncezus" koji će sadrzati sve zaključke foruma.

Za medijsko praćenje Kopaonik biznis foruma akreditovano je više od 100 domaćih i stranih novinara.

Organizatori Kopaonik biznis foruma 2015. su Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, a medijski sponzor novinska agencija Tanjug.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drugi dan biznis foruma na Kopaoniku

Izvor: Studio B, 04.Mar.2015

Ministar privrede Željko Sertić izjavio je danas da je u Srbiji do 2015. godine privatizovano ukupno 3 047 preduzeća i da je ostvaren prihod od 3,7 milijardi evra. ..Sertić je na Kopaonik biznis forumu rekao da su privatizovana sva preduzeća koja su mogla, i da je prosečno po preduzeću dobit iznosila...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.