Rusi ne brinu: Produžetak sankcija? Sjajna vest

Izvor: B92, 28.Maj.2016, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rusi ne brinu: Produžetak sankcija? Sjajna vest

Ruski ministar poljoprivrede Aleksandar Tkačev izjavio je da to ministarstvo već priprema nacrt predloga za produženje emabrga na uvoz hrane sa Zapada.

On je precizirao da se ne planira proširenje liste zabranjenih prehrambenih proizvoda.

Ruski premijer Dmitrij Medvedev je nešto ranije naložio ministrima da izrade predloge o produžetku zabrane na uvoz hrane sa Zapada do kraja 2017. godine, prenosi agencija Rojters.

Rusko ministarstvo poljoprivrede je, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kako je rekao Tkačev, već počelo da priprema nacrt predloga.

"Ovo je sjajna vest za domaće poljoprivredne proizvođače. Produženje zabrane omogućava planiranje investicija u industriji, povećanje kvaliteta i konkuretnosti ruske hrane", dodao je Tkačev.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.