Ruše 600.000 evra

Izvor: B92, 31.Jan.2015, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ruše 600.000 evra

Za uklanjanje svih objekata i čišćenje lokacije na kojoj bi trebalo da bude izgrađena buduća glavna autobuska stanica, biće potrebno minimum mesec dana

Radnici komunalnih preduzeća počeli su rušenje replike Terazija na Novom Beogradu. Bageristi su zaposeli tematski park koji je svečano otvoren pre skoro tri godine i u čiju izgradnju je uloženo oko 600.000 evra.

Za uklanjanje svih objekata i čišćenje lokacije na kojoj bi trebalo da bude izgrađena buduća >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << glavna autobuska stanica, prema rečima građevinara, biće potrebno minimum mesec dana.

Umesto zidanja, sada se ruše improvizovane zgrade nalik na one iz tridesetih godina prošlog veka.

"Pošto su zidovi napravljeni od gipsanih ploča i dasaka, rušenje ide lako, ali svejedno, ima dosta posla", rekao je jedan od radnika. - Najsporije ide uklanjanje krovova sa zgrada. Kamionima se odmah odvozi šut i ostalo smeće

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.